PDA

View Full Version : weightMap


JFFORTIN
03-11-2005, 01:40 AM
Hi gys is hee a way to blend multiple weightmap in a animation.
Thx

M.E.L.
03-11-2005, 02:49 AM
Hey man, unfortunately Maya doesn't use "weightmaps" so to speak like XSI does which makes them inanimate objects. Unless someone has come up with a completely new setup, sorry man but I think you're outta luck.

JFFORTIN
03-11-2005, 11:00 PM
yeah i was trying to find a way to hook up my map from the weight directly in the skincluster but no sucess anyway i find a workarounf for my problem.

CGTalk Moderation
03-11-2005, 11:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.