PDA

View Full Version : lustre


johnny001
03-02-2005, 11:13 AM
Hello I got discreet lustre color grading software I only got the software that come with my new pc do I need any special hardware or it can operate on software.

thanks

adyy
03-03-2005, 02:34 PM
how much you paid for Lustre?

johnny001
03-04-2005, 07:01 PM
i got it for free

CGTalk Moderation
03-04-2005, 07:01 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.