PDA

View Full Version : My slice button is unclickable?


Zimok
02-21-2005, 07:08 PM
Sorry, I'm new to 3ds max and I'm following LionTR's car tutorial.

It says I need to slice, but my slice button is greyed out and can't be clicked...

What is wrong?

Ibah
02-22-2005, 06:29 AM
dont know, do you work with edit poly ?

do you have something locked.. press space.

go to edge mode, (2) press alt c for cut. also work in polymode (4)

CGTalk Moderation
02-22-2006, 07:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.