PDA

View Full Version : can't get alpha from hardware render buffer


Day-Dreamer
02-21-2005, 05:58 PM
Please help

I want to get a alpha from my hardware render buffer.I checked hardware aplha and it's not rendering aplha for me.

lazzhar
02-21-2005, 06:29 PM
Some graphics cards dont output alpha channel. It could be the reason.

CGTalk Moderation
02-21-2006, 07:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.