PDA

View Full Version : Measure and select poly edge by length


PiXeL_MoNKeY
02-18-2005, 06:12 AM
I am looking for a way to measure poly edges based current unit setup. If current edges were say meters I am looking for a way to test if edges are x meters or less and select edges greater than x.

All help is greatly appreciated,
-Eric

Bobo
02-18-2005, 02:58 PM
I am looking for a way to measure poly edges based current unit setup. If current edges were say meters I am looking for a way to test if edges are x meters or less and select edges greater than x.

All help is greatly appreciated,
-Eric

Make the spinner in your UI use world units (type:#worldunits). This will take care of the units conversion and your edge measurement code will still use generic units internally without the need for any recalculation.

CGTalk Moderation
02-18-2006, 03:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.