PDA

View Full Version : after effects


MotionKey
02-15-2005, 04:03 PM
not enough memory for blurring error.

I'm getting this error when I render a comp with a light on it if I take it out the comp render fine. The thing is that I'm run AE 6.5 on a dell dual xeon 3.2ghz , 1 gig of memory and quadro fx card.

do smoeone can hepl me with this situation.


Motionkey

roguenroll
02-15-2005, 06:07 PM
well if you havent: set your cache file in prefs, and bump up the Mbs.

other thing I would say is render down anyother layers that are done
and just do your light and the final render merge, if possible.

CGTalk Moderation
02-15-2006, 07:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.