PDA

View Full Version : Minor bug?


Darth Mole
02-14-2005, 12:12 PM
I'm running C4D R9 on a G5 and I keep losing the top row of menus (File, Edit, Objects, Tools etc) in Standard mode. I have to flick between layouts toget them back - though sometimes even this doesn't work. Anyone else experiencing this?

Happens in OS X 10.3.7 and 8

imashination
02-14-2005, 03:31 PM
There are 5 user menus, which are blank by default. If you hit the keyboard shortcut to enable one of these menus, then yes they will appear blank. Reselect the standard menu by clicking on the layout icon and selecting the normal menu from the bottom half.

Darth Mole
02-14-2005, 03:40 PM
Ah, I see what you mean. When I go to the 'Standard' menu option. It's also flagged as 'User Menu 1', rather than 'Cinema4D menu'.

Aha! 'Reset Layout' does the trick - thanks!

CGTalk Moderation
02-14-2006, 04:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.