PDA

View Full Version : duplicating script?


hamu73
02-14-2005, 09:42 AM
Ok this is probably really easy but I want to duplicate an Armhierarchy but I only want to keep the Shoulder, Elbow and Wrist joints , rename the joints and keep the ik handles hierarchy, polevector ,... for the duplicated Arm the same.
well I don't want to code to delete any stuff beneath it or is it the way to go....
well I'm just looking for an elegant way of coding!!

Thanks to ya ALL

linen_umbrella
03-01-2005, 06:37 AM
well I'm just looking for an elegant way of coding!!

I've never heard of an "elegant way" to do it but I think you've kind of answered your own question already??? Just do the whole thing over again if all else fails.

CGTalk Moderation
03-01-2006, 07:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.