PDA

View Full Version : animating joe or packageman... anyone..???


maneeacc
02-13-2005, 02:50 AM
first off... really sorry if i am posting this in the wrong forum... but since u guys here are really good with animation thought i would give it a shot... do lemme know if its not ok...

anyway... i just downloaded the packageman rig from rigging101 website... but i cannot seem to access the animation controls... as in moving the ik controls and so on...

if anyone can hlep me out... would b great...

thanks...

maneeacc

Totoro
02-13-2005, 11:46 AM
You have to select the main control. There's a control under his feet with the text PM, select that and in the channelbox you'll see the values of the other animation controls. They're switched off, just switch them on by pressing 1. You should see the animation controls now.

CGTalk Moderation
02-13-2006, 12:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.