PDA

View Full Version : Would this work?


Warnabrotha58
02-08-2005, 01:30 AM
I was looking at Fprime for a faster renderer, from what I can see, it is not only faster but better than the lightwave native renderer. The problem is that it can't render plugins, including its own plugins... thats retarded... anyway. If I wanted to render something that included sas hair or a G2 shader could i render the object without the hair and then render over with the native renderer. I am not an expert on lightwave, still learning so thanx for the help.

ArtisticVisions
02-08-2005, 02:26 AM
Uh, what was the question? :shrug:

essencedesign
02-08-2005, 02:53 AM
my advice would be to do your lighitng and texture tests in FPrime, ....


...and final render back in LW , if you wanted to include plugins not rendered by F-prime.......

...keep on learning, and don't ever be discouraged, we all were newbies at one time.... :cool:

CGTalk Moderation
02-08-2006, 03:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.