PDA

View Full Version : Particle Render Problem Blast Code


PostHuit
02-04-2005, 02:38 PM
Hi Particles Members :)

I've got some problems to render a scene with particles in Maya 6.0.

I use the Blast Code plug in to expolde a Nurb plane (first tutorial).

There is no problem to render 1 Frame ... But when I want to render a full sequence,
my particles aren't rendered ???!! I've tryed the Hardware renderer but it's too long with all this particles.
Same problem with Mental Ray .... no particles.

Somebody explain in a forum that's a bug and that we have to use a Script.

Please help me.

J.Fonk

Blazer
02-04-2005, 03:20 PM
I've encountered a lot of problems rendering correctly.

1. Trying to do a batch render, the dynamic info is never rendered.

2. When trying to render anything using the recorded frames, the render time increases over ten fold. I cannot explain why using recorded info affects render time.

3. When using the rederview extension script, I can render using 1 machine ok, but if I turn on motion blur, it skips dynamic frames.

WTH? :)

CGTalk Moderation
02-04-2006, 04:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.