PDA

View Full Version : shading noise reduction - works on alphas?


peterpro
09-12-2002, 09:30 AM
I've been using the shading noise reduction button for area lights.
I've also been using the render export buffer function.


I recently noticed the alpha wasn't working
when using the "render buffer export" feature in image processesing.

i set it to source - shadow
destination - rendered alpha.

seems to work on shading mode. cleary not for shadow.
anyone know why?

anyone know if there is a work around?
or if this is just some screwy bug.

the goal was simply to grab the shadow for a front projection.

wgreenlee1
09-12-2002, 09:47 AM
I think ya still have to use a plane dont ya?
You probrably are anyway or I might be wrong.

CGTalk Moderation
01-13-2006, 05:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.