PDA

View Full Version : Camera zoom - resolution issue


Dare
02-01-2005, 12:52 PM
Hi all ae people,

well I wonder if I have some layer generated from 3D ap. and want to create camera zoom animation in after effects, should I worry abut resolution loss?
The fact is that I rendered larger picture in 3D, then scaled down to about 20% to match my composition in ae, turn on 3D layer and put camera. The question is, when I use camera zoom (+), is it equivalent with scale up that layer in the compositon.
Or maybe that layer (scaled down to 20%) is treated rasterized, and every close up with the camera would result in resolution loss. :rolleyes:

Thanx in advance
Dare :)

XanderFX
02-01-2005, 09:04 PM
It won't be a problem until you exceed 100% scale of the layer

CGTalk Moderation
02-01-2006, 10:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.