PDA

View Full Version : "If-test requires boolean class, got: 0"


Yvo
01-28-2005, 11:40 AM
Hi everybody,

I'm a beginner considering Maxscript (and new on this forum), so the following problem shoul be too easy:
I'm making a special shape existing of ellipses:

When i run this one in MaxScript Listener it gives the following error for the highlighted line:

"If-test requires Boolean Class, got: 0"

How can i resolve this problem?
------------------------------------------------
A = 6750.0
B = 9000.0
F = 3750.0 - 375.0
G = 6000.0 - 375.0
tga = 37.5 / 75.
C = (A - F) * tga + 375
S = 100
------------------------------------------------
dak = Sphere()
dak.radius = C
dak.segs= S
converttomesh(dak)
For n=1 to (getnumverts(dak)) do

If (getvert dak n).x = 0 then H = A else H = 1/sqrt(1/A^2+ (getvert dak n).y^2/((getvert dak n).x*B)^2)

If H >= A*sqrt(1-G^2/B^2) then J=tga*(H-F) else (If H <= F then J=tga*(B*sqrt(1-H^2/A^2)-G) else J = tga*sqrt((H-F)^2+(B*sqrt(1-H^2/A^2)-G)^2))

k = H/sqrt(1-J^2/C^2)
l = k*(getvert dak n).y/(getvert dak n).x

u = 1/sqrt(1/k^2 + (getvert dak n).z^2/((getvert dak n).x*C)^2)
v = l*u/k
w = C*sqrt(1-u^2/k^2)
setvert dak n [u,v,w]

Yvo
01-29-2005, 09:07 AM
Already solved solved it:

If (getvert dak n).x == 0

stupid

CGTalk Moderation
01-29-2006, 10:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.