PDA

View Full Version : Preview plug-in?


felix_man
09-10-2002, 03:56 PM
Which plug-in controls the "make preview" command? I keep getting a crash when I try to preview. Any suggestions?

Thanks in advance.

Eugeny
09-10-2002, 04:50 PM
Any plugin... It's LW internal command.
If u have crash on any scene or just on specific scene? What graphic card u have?
Before u send preview go to preview -> preview option and play with settings...

Rumpus King
09-11-2002, 02:37 AM
VIPER preview or regular?

You might try shrinking the size of your window or using a quad view window (only works w/ the upper left one). Your scene might also be using too much ram for your card to handle in OpenGL.

CGTalk Moderation
01-13-2006, 05:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.