PDA

View Full Version : Texturing question


3DJoy
09-09-2002, 04:38 PM
when i make clones of object in the layout,
how can i give a different surface to some of the clones?

Eugeny
09-09-2002, 04:41 PM
U can't - just make clones in Modeler

3DJoy
09-09-2002, 04:42 PM
oh...

thanx.

(TODA ;))

CGTalk Moderation
01-13-2006, 05:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.