PDA

View Full Version : Radiosity or Lighttracer


Chupa
09-09-2002, 10:26 AM
Anyone have some good standard settings for both rendering??

OR maybe a tutorial, my lighting skills really need some work, and for now I've screwed around with it resulting that my textures get all kinds of black spots on it.

T.I.A. ;)

Chupa
09-10-2002, 11:58 AM
Anyone?? .......Noone? :shrug:

AXE
09-13-2002, 08:37 AM
I usually use LightTracer to do my GI renderings...'cause I don't want to get an headache setting up Radiosity engine :scream:

I use standard settings to do tests, and pump up settings for final renderings, like increasing the rays and adjusting the color bleeding. That's all for me.

AXE

CGTalk Moderation
01-13-2006, 05:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.