PDA

View Full Version : Accesing exclude list in VRay Light


lechoo
01-18-2005, 02:06 PM
Anybody knows if it is possoble to acces or modify exclude list for VRay Area Lights? I would have posted this question on chaoticdimension forum but I'm not granted sepcial access which allows to post there.

thanks for any help

magicm
01-18-2005, 03:19 PM
I'm affraid this property is not accessible through maxscript :(

lechoo
01-19-2005, 10:20 AM
Crap, anyway thanks for the info.
I guess I will email vray guys to add this to wish list.

CGTalk Moderation
01-20-2006, 12:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.