PDA

View Full Version : horse


wanderer_ling
09-02-2002, 03:24 PM
help


I need a model of horse with a pair of wing,better be moving
thanks a lot
wanderer_ling@hotmail.com:bounce: help

HapZungLam
09-03-2002, 02:02 AM
are you requesting us to model it for ya???


ha~~~????:rolleyes:

Ezz
09-03-2002, 09:25 AM
Ill make one for you for 200$....


Ezz

Ezz
09-03-2002, 02:45 PM
Heeey..........I made one horse for you...With a pair off wings.

20$ then its yours!!!!!!!

no less!!!



Ezz

wanderer_ling
09-03-2002, 03:53 PM
haha
thank you so much
maybe next time when my horse need a baby
you can got 20$ and I got you horse.
or maybe I can wait for you horse grow up.
and I had to say it's very pretty.
thanks again

Ezz
09-03-2002, 08:39 PM
Hi there....Year a good joke is good once in a while!!
Im glad you liked my little horse..;)

Well you can have it for free then...OK...
What format do you wish? 3ds, obj, ??


Ezz

wanderer_ling
09-04-2002, 02:22 PM
thank you so much
I can use 3dmax and a little XSI ,
give that .3ds format ok?
thank again

Ezz
09-04-2002, 02:48 PM
check you mail...Ive sent it as a 3ds-format!!!!

See you

ezz

CGTalk Moderation
01-13-2006, 04:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.