PDA

View Full Version : camera problems


a_joke
11-30-2004, 12:47 AM
i'm a newbie at lw and well when i load an object about 6ft hi and i'll set up the camera all nice and everything. i'll then load the scene (lets say a cityscape) and it'll adjust to the cityscape.what can i do to keep it at the 6 ft. object.
thanks

a_joke

Triple G
11-30-2004, 02:03 AM
Use the bracket keys [ and ] to adjust your scene's grid size. This is covered quite adequately in the manual.

CGTalk Moderation
01-20-2006, 12:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.