PDA

View Full Version : Annotation


S. J. Tubbrit
11-28-2004, 04:43 PM
Is it possible when using the -ann command, I can actually get the text to wrap onto the next line ?

galactor
11-28-2004, 10:09 PM
No you can only put strings in them. And if you try to put "break \n line" into the command it just prints "break [] line" where [] is a real square that i could not type in another way :).
And if you put hundreds of characters into the string so that it is larger then your screen it still not splits up.

:: Galactor ::

CGTalk Moderation
01-20-2006, 01:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.