PDA

View Full Version : Imported texture on model is transparent?


Levitateme
10-24-2004, 10:31 AM
When i import this texture to my model the black is transparent, it looks like i am suppose to click the "TRANSPARENT" button for that to happen. but its not pressed if you look at the pic you can see my settings, anyone have any ideas?

http://www.chemicaldust.com/critiques/DeleteZbrush.jpg

Ordibble-Plop
10-24-2004, 10:46 PM
There's probably a setting somewhere to change this, but the easiest way may be to just change the black so it isn't 100% black - I think this is what ZB determines transparency on.

chadtheartist
10-25-2004, 05:08 PM
Nevermind what I previously wrote. I'm stumped. Do you have an alpha channel in the texture file?

meats
10-25-2004, 07:06 PM
I don't know why it has this behavior, but if you select the 1st Alpha (the square), it will display correctly.

sijen
11-02-2004, 09:16 PM
try set RGBintensity to 100 before importing texture.

CGTalk Moderation
01-19-2006, 05:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.