PDA

View Full Version : Why cant I see reflections?(nees quick reply plz)


Oren Ben-Tov
08-19-2002, 10:57 AM
I am compositing 3d layers ( Targa 32 bit with pre-multiplied alpha) and for some reason when I composite a frame with reflection it is not shown in the compositing( using combustion2)
Is there some thing I am missing?
some secret button?

Thanks

fred
08-19-2002, 08:35 PM
maybe you should check whether the composite controls -> settings -> reflections checkbox (next to shading) is active?

Oren Ben-Tov
08-21-2002, 10:09 PM
I tried it but i still cant see the reflections, they are rendered with the character toghter in every frame, I only see them when I mark the color option in the footage(instead of color+alpha),but then I cant get the alpha channel.
Does any one know the sulotion?
Thanks

CGTalk Moderation
01-13-2006, 02:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.