PDA

View Full Version : Urgent meshtools help needed


Chromecyborg
08-18-2002, 01:44 PM
I just got 3Dsmax max 5 and im finding it much more friendly and im finally getting some where but now when i need to add detail by using connect and when i try move or rotate it i get a razor blade effect preventing me from doing what i really want.

WarlockXKZ
08-18-2002, 08:32 PM
I heard that 3ds max 5 has it's own connect and some other tools of Meshtools scripts, maybe you should use this one instead of the script.


PS: (I don't have 3ds max 5 so I'm not aware of how the meshtools scripts should work in this version)

DEx-
08-21-2002, 02:01 PM
the meshtools is yet available for max5

(the version 3 script)

deathbard
08-21-2002, 04:21 PM
Meshtools works just fine is max 5....

CGTalk Moderation
01-13-2006, 03:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.