PDA

View Full Version : Harpoon Network Render


Nitisara
10-11-2004, 02:06 AM
New powerful network render is available: "Harpoon"

Renders single frame and animations over network.
Has many exciting features.

Website: http://harpoon.boom.ru

xiao_x
10-11-2004, 04:26 AM
That can network render with 1 frame??

Dexter | DTG
10-11-2004, 05:22 AM
I just had a play round with the demo, and rendering one frame (really simple), with two nodes the time is 3 seconds, with just my workstation it is 4 secs.

EG:

1 render node: 6 seconds
1 Workstation: 4 seconds
both: 3 seconds

So yes it appears that it actually does network render one frame. Set up is the easiest thing i have ever done as well. Now if only i could save as an avi instead of targa files.

tais
10-11-2004, 08:36 AM
you can accelerate a 6 sec image via network!? how can they do that?
that's a good new. Time to test it too.

Dexter | DTG
10-11-2004, 10:07 AM
Bah, It doesn't do MD stuff. I am still completly new to this, so is there a way to save the MD stuff in a scene file. I need to re-run the MD to get it to render properly (settings are saved just not the object movements). When you run Harpoon my rope, in this case, doesn't have the right movement.

tais
10-11-2004, 09:25 PM
save it to an mdd file.
take time to read the manual too.

CGTalk Moderation
01-19-2006, 01:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.