PDA

View Full Version : Vray and shag hair


error-404-
08-12-2002, 07:46 PM
Hi all !!

Is there a possibility to render with Vray a scene that include a shag hair ??

thx ;)

Da_elf
09-03-2002, 02:51 AM
Sure it is. ive been doing it for a while.

error-404-
09-03-2002, 07:09 AM
how can U do ??

convert it into a mesh ?

thx for your reply :bounce:

Da_elf
09-03-2002, 10:47 AM
Either way works. I always convert to mesh. But you could still use shag renderer if you want.

CGTalk Moderation
01-13-2006, 01:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.