PDA

View Full Version : Print Screen?Screen Capture....


annaleah
09-26-2004, 04:06 AM
Im trying to do a screen capture ala print screen key on my PC and its a command in Modo....
Its a command like merge verts or somethjing but Im not seeing it in the key command list.
Anyone know how to disable it so I can do screen caps?

Nando
09-26-2004, 04:13 AM
print scrn button isnt mapped to any command over here.

I can capture modo screens?

maybe a bug or restart the app,

annaleah
09-26-2004, 05:32 AM
Ok thanks....

CGTalk Moderation
01-19-2006, 09:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.