PDA

View Full Version : Walk Cycle in max


Namroth
08-09-2002, 03:14 AM
I have done a Walk Cycle but when I copy keys for step 2, char go back? Can you explain why and what to do?

Frinsklen
08-12-2002, 05:58 PM
Why do you COPY the keyframes? That could be your problem.
Are u using character studio?

Cheers.

DKScully
08-22-2002, 09:35 PM
look at the key in horizontal move... the bip... the cdg... has three moves: horizontal, vertical and rotation.. You should't copy the three of them, you should copy the vertical and rotation... and move your character foward...

Hope this help you...

Nemises
08-22-2002, 10:55 PM
yep, that sounds exactly it...youre X,Y co-ords are copied in the Horizontal key...exclude that , and only clone the vertical and rotation keys.

CGTalk Moderation
01-13-2006, 01:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.