PDA

View Full Version : mix8layer problem


spheratu
09-07-2004, 07:36 PM
Ok,I'm starting to play with mix8layer node and I really have a weird problem
On the base layer I have a blinn,on layer 2 I have dirtmap in multiply mode.
Works ok,I have occlusion effect with specular highlights...very nice but...
there's no alpha channel!! when i output the file,there's no alpha channel within the tga,or iff or whatever!
What am i doing wrong? what I'm I missing?
thanks!

francescaluce
09-07-2004, 10:58 PM
ehy it's true !! I already discovered this, thanks to wolverline.. I forgot to upload.. bring it from here for the moment.. just swap the .dll.. then remember also to check the >PassSurfaceColorAlphaChannel under CustomEntities in your render global.. maya itself has some problems with alpha.




ciao
francesca

spheratu
09-07-2004, 11:08 PM
gracias francesca,bellissima!!

CGTalk Moderation
01-19-2006, 05:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.