PDA

View Full Version : Rendering Wire Frames in Maya 6


simple_minded
09-03-2004, 09:02 PM
I'm trying to render wires for my demo reel, I've gotten zgwireframe.mel from Highend 3d. In the down load box it says that colorMe.mel is required I can't find it this mel. I've put the first .mel in the maya/6.0/scripts folder, there aren't any good directions for installing and using this script. Does anyone know how to render wires this way or another? Or at least a tutorial for this.

slipknot66
09-03-2004, 09:12 PM
check this ...:thumbsup:

http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=160886&highlight=wireframe+approach+Maya

CGTalk Moderation
01-19-2006, 04:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.