PDA

View Full Version : break an instance


authentic
09-03-2004, 01:36 PM
so mlany questions today...

In a case of a production i have made instances of a model to have a more efficient work. But if I have a scene which need to modify one of the instance (the material for example), is there a way to break the instance : it means that xsi would copy the original model and place it at the position of the instance. Or do I have to do this manupation every time ???

mr Bob
09-03-2004, 01:51 PM
ok the whole nature of instances , is to make copies of a particular model , so if you need a model with a differnet texture , just duplicate the original model Ctrl + D and then you can change the texture .
What are you actually doing > in this project ....

B

CGTalk Moderation
01-19-2006, 03:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.