PDA

View Full Version : image sequence frame offset??


archemedes
09-02-2004, 04:28 PM
hello, I am fairly new to Maya....I imported a quicktime movie to texture on an object and I want to offset when the qt movie starts...can someone help explain how to do it. I have searched around and found some explainations but so far cannot do it?

anthonymcgrath
09-03-2004, 10:12 AM
I'd convert the quicktime into an image sequence and keyframe the image number in the texture. that way you get an fcurve that you can edit easily - adding time warps, delays, holds, and even play footage backward over the length of the animation. Much more effective. If you do go this route - try outputting the qtime as a .iff sequence - mayas renderer is much more efficient with them from what I've seen

CGTalk Moderation
01-19-2006, 04:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.