PDA

View Full Version : MentalRay arealight problem??


super
08-21-2004, 03:20 PM
Hi, guys.
This is my question, first picture I use a point light and turn off the area light, render by mentalray, it's clean. Second picture, I turn on the area light , I don't know someone has a problem like this, there are a lot of "noise" on the picture, Is it right....?? Using maya6, anyone know what happen?? or where is wrong setting, please tell me,thanks a lot.

Digidim
08-21-2004, 03:54 PM
Hi, guys.
This is my question, first picture I use a point light and turn off the area light, render by mentalray, it's clean. Second picture, I turn on the area light , I don't know someone has a problem like this, there are a lot of "noise" on the picture, Is it right....?? Using maya6, anyone know what happen?? or where is wrong setting, please tell me,thanks a lot.
...you will have to increase the Shadow Sampling for the AreaLight...by default its 3/2

super
08-22-2004, 12:50 AM
Thank you~~

CGTalk Moderation
01-18-2006, 09:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.