PDA

View Full Version : a stupid layout question


icedeyes
08-03-2002, 11:15 PM
Well, i had softimage installed on my pc but due to some things i had to format my hd.... then i reinstalled it after the format.... In the first install of softimage i selected, for example, the edges of an object and then right clicked them and a pop up menu came up with choices of actions i could do... Then i reinstalled softimage and when i right click an edge, for exampe, it just deselects it.... how can i return to my pre-format layout... Please help me out.....thanks in advance....

Holyfield
08-04-2002, 12:14 AM
click on the "Select" Button on the right side and deselect "Extended Component Selection"

icedeyes
08-04-2002, 08:19 AM
thanks a lot... I was having a hard time manipulating objects with this mode... thanks again

CGTalk Moderation
01-13-2006, 01:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.