PDA

View Full Version : Soft 4 duplication problems


King rOb
07-28-2004, 10:05 AM
Hey,

I'm running softimage 4, love it, but have problems with duplicating objects. No matter how simple the object is, if i freeze the object of not, the duplicate is offset, i.e never in the space occupied by the original object. This is the cause of some major frustration.

Anyone have any ideas on what is going wrong?

Cheers
rOb

Atyss
07-28-2004, 11:55 AM
Go to MCP > Edit > Duplicate/Instantiate options. Change Placement to Same GLobal XForm.


Cheers
Bernard

King rOb
07-28-2004, 12:11 PM
cheers, problemo solved!

CGTalk Moderation
01-18-2006, 09:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.