PDA

View Full Version : SPM Error ?????


kawoo
07-30-2002, 05:15 PM
Please someone help me how to fix this annoying error that I get very often...
sometimes softimage runs again fine when I restart the computer, but sometimes it doesn't...

Just don't know what causes that and how to avoid that...

Please~~~
Thanks a lottttt :bounce:

HapZungLam
07-30-2002, 10:01 PM
make sure your licence driver is running.

wmendez
07-31-2002, 03:38 AM
Also set the SPM service to run automatically when you log in.

Joel Hooks
07-31-2002, 03:49 AM
support@softimage.com

With as much as you shelled out for the package, I am sure they will be more than helpful solving license issues. I think they even have a 1.800 number.

CGTalk Moderation
01-13-2006, 12:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.