PDA

View Full Version : Combustion 3 Help


Lord3d2
06-05-2004, 10:18 PM
When I insert footage into C3, only like 30 frames show up but its a huge movie??

what gives?

I can play it in any player, its divx encoded

and where can I grab some good tutorials?

lazzhar
06-06-2004, 12:46 PM
I think it's because you have created a project of 30 Sec and you wanted to import your footage.
Start a new one as long as your footage then import it again. Or just close your workspaces then try to open the footage , it will create automaticly a project that fits.

But Divx is very bad if you and to work on Combustion, you cannot move through frames easly.

Try VirtualDub for DivX footage, it's designed for this kind of codecs.

Cheers.

Jack Pfeiffer
06-08-2004, 07:53 AM
It seems that you (like many others) have forgotten how to use the SEARCH TOOL here at CGTALK...

The "Where to find Find Free C Tuts" question gets asked every other week here, and it gets really tiring answering it again and again...

Read HERE...

http://www.cgtalk.com/showthread.php?threadid=134304

Jack
denmark

CGTalk Moderation
01-18-2006, 09:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.