PDA

View Full Version : Time Zone Problem?


Signal2Noise
05-05-2004, 07:35 PM
Something weird is happening with the Time display. I had to change to -1 hour (Cape Verde...) setting to get the correct time to display. I'm normally set to Mountain (Canada/US) -7 hours.

Dave Black
05-05-2004, 08:20 PM
Looks like you'l have to move.

:D

There's been alot of upgrades and tweaking going on with the servers for the past few days.

Good news is, there's a new server on it's way.

Bad news, is that little things like time zones are low priority until Leo and the gang get back from 3DFestival.

I'll make sure to mention it, though.

-Dave

CGTalk Moderation
01-18-2006, 06:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.