PDA

View Full Version : Help, can't get Combustion to use my Dual proccesors while rendering, only uses 50%


ciff
05-04-2004, 02:55 AM
Hi
I can't seem to get Combustion to use my Dual proccesors while rendering, only uses 50% after messing about with the prefs i still couldn't get it to use anymore, any ideas?
Cheers,
Chris.

tobiasth
05-04-2004, 09:51 AM
under your preferences>general, enable "Enable Multi-Processing"!

... or try an update to the newest version.

hope it helps,
tobi

opus13
05-24-2004, 09:02 PM
also keep in mind that there may be a different bottleneck in your system.. quite often in desktop video the only way to keep your cpu's maxed is to deliver data fast enough. if you cant deliver the data, you cant crunch it any faster. look in to your memory and storage subsystems.

CGTalk Moderation
01-18-2006, 04:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.