PDA

View Full Version : Why, might I ask...Does my blender interface, look as if it's missing stuff...Lots!!


DevienKuroi
04-25-2004, 12:53 PM
I'm sorry, but the blender/wings board is pretty dead...

So, I thought I'd ask here...

Anyhow...


If your familiar with Blender..you'll see the difference... (http://server6.uploadit.org/files/LinkAHeroOfTime-Blender.JPG)

For instance, If I open up the "Edit" tab...I cannot find "Vortex groups" so I can subdivide something....

:(

Lot's 'o crap is missing...is there something I could press to make ALL those things visible?

SheepFactory
04-25-2004, 03:28 PM
Do NOT post blender questions under general discussions or i'll delete em next time.

dreamsgate
04-25-2004, 04:48 PM
In the latest versions of blender, menus and buttons are context sensitive. So something must be selected and in the right mode (ie Edit, Object etc...), for the buttons and menu items to appear.

CGTalk Moderation
01-18-2006, 04:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.