PDA

View Full Version : Uploading images


ciccariello
04-24-2004, 06:43 AM
Can someone tell me how to insert images into a post. When I click on the IMG button, it asks for a script. What would the correct script be to load an image on my desktop?

Thanks!
-Peter

Rei Ayanami
04-24-2004, 05:56 PM
to use the IMG tag, you need to have uploaded the image to somwhere on the internet.

if you dont have anywhere to put it, make sure the file size is less than 20k and you can attach it to the bottom of a post in the gallery forums.

there is also a list of free / payed hosts in there that allow image linking

CGTalk Moderation
01-18-2006, 03:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.