PDA

View Full Version : Approximation settings


squeige
04-14-2004, 12:38 AM
I am noticing that if i give a surface a Subd surface approx setting
it disables my displacement approximation setting, why is this?

is it supposed to?

if it it what should be the real workflow?

squeige
04-14-2004, 02:51 AM
Comon guys any1??
I still can`t use disp approx and surf approx in conjuction i can use them only one at a time is it supposed to be like that?

Emmortal1
04-14-2004, 05:01 AM
It doesn't override your approximation settings, but if you leave it at default then you might think that it is overriding it causing the lower settings to not allow the correct tesselation of the surface.

squeige
04-14-2004, 10:56 PM
emmortal i assigned a surface approx with the following settings parametric 2, I also assgined a disp approx with the following setting:

spatial fine 0 to 5 length .1

but it doesn`t seem to compute the disp one

CGTalk Moderation
01-18-2006, 01:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.