PDA

View Full Version : Building a game environment


trebor
07-06-2002, 04:23 PM
Can someone give some pointers on how to build a game environment for either Quake III or Counter Strike. I want to know how I can get a new environment exported from Maya or MAX and into the game for viewing. Do I need some other software to do this? Where can I find it?

Any links to sites that explain some of this would be good.

Stuart.

z3lda
07-06-2002, 06:24 PM
Try www.polycount.com

CGTalk Moderation
01-13-2006, 11:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.