PDA

View Full Version : I lost my clavicle


titaniumdave
03-07-2004, 06:40 PM
I skinned my character and now I'm painting weights. When I get to the clavicle its not listed in the paint weights window. I can move the bone and the skin moves but I can't change the weights. Any ideas on whats going on and how to get it to show up?

Dave

Morganism
03-07-2004, 09:00 PM
while you're painting weights in artisan mode, try right clicking on the bone and selecting "paint weights" or whatever it is. Does that work?

CGTalk Moderation
01-17-2006, 03:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.