PDA

View Full Version : Render Globals .. Camera Resetting prob...


Streetgrime
02-29-2004, 08:37 AM
Hello,

This has got to be the dumbest problem I have EVER encountered.

BUT... when I try to do a batch render.. the Settings of my Render Globals ALWAYS revert back to the PERSPECTIVE view being the Choice in the "CAMERA SETTING"

I even made a new Preset.. and Saved it.. and then Loaded it... but if I CLOSE the render Global window.. and re-open it.. THE STUPID PERSPECTIVE camera is selected again!!!#@#

And if I DONT re-open the render globals window.. and simply do a batch render... then it will RENDER the PERSPECTIVE camera (obviously).

what can I do here?

lazzhar
02-29-2004, 08:59 AM
I'd turn on "Renderable" in the attribute editor of the second camera annd turn off for the the persp. It should work.

Streetgrime
02-29-2004, 06:56 PM
Ahh... sheesh...

the problem was that I had a camera named Persp2 .... with Renderable checked.

what a lame-o

Well.. Thanks Lazzhar!! :thumbsup:

CGTalk Moderation
01-17-2006, 02:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.