PDA

View Full Version : Metal Ray batch rendering in Maya 5


Mad Larkin
02-27-2004, 02:44 PM
How do u enable the batch render, with mental ray, It doenst work the usal way, (like with the standard Maya software render)

Anyone?

misterdi
03-01-2004, 04:15 AM
If you meant the command line batch render, you should use
mayarender_with_mr instead of normal render command.

CGTalk Moderation
01-17-2006, 02:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.