PDA

View Full Version : Help with morphs in subd model


Zardoz
02-05-2004, 02:59 PM
People, i need help with morphs. I have this F4U corsair and i want to move some parts, rotate others, open things, etc and I'm trying to use morphs to do it. But my model is in subds...may this be the problem? The thing is that in modeler it works ok but in layout it sucks.

Do i have to do it the old fashioned way? In layout assemble the model with moving parts parented, etc....



http://pwp.netcabo.pt/0235892501/corsair/wip/aircoils_problem.jpg
My f4u corsair thread (http://www.cgtalk.com/showthread.php?s=&threadid=120594)

Ayreon
02-05-2004, 03:32 PM
In layout make sure you set the subdivision order of the object to last. That's the first thing I can think of. Let me know if that works for you.

Ayreon

Sil3
02-05-2004, 05:50 PM
Yap it looks like u havent set the Subd Order to Last in Layout, never understood why the default value is First anyway...

Choose your object, press "p" and in the properties menu choose Subdivision Order to LAST. it should work as expected now :)

Boa Sorte :applause:

Zardoz
02-06-2004, 08:52 PM
Obrigadao Sil3

That was it. And stupid me, i knew that but i haven't used morphs for sometime now and i didn't remember that stuff. Tx for the help.

CGTalk Moderation
01-17-2006, 09:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.