PDA

View Full Version : Bitmap resolution


andre_alder
02-03-2004, 11:17 AM
Hi guys,

When I aplly an "Image / Grayscale / Bitmap (any effect)" my picture change of resolution, generally increasing resolution.

Why does it happen? What can I do to keep my picture in 720/486?

Thanx
AD

halo
02-03-2004, 11:41 AM
when you convert, you are asked what dpi to convert to...make sure its the same as the image your converting to

CGTalk Moderation
01-17-2006, 02:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.