PDA

View Full Version : world bounding box


rendermaniac
01-28-2004, 10:01 AM
Does anyone know how to get he bounding box for a scene. ie the bounding box that encloses every object.

I think I saw something like this in the docs, but can't find it anywhere.

thanks

Simon

kletterget
01-28-2004, 10:46 AM
A crude way would be to group all the objects under one group and then get the bounding box attributes of that group node.

I guess that way you could determine if you wanted to include lights or not, or get really specific if you wanted to....

rendermaniac
01-28-2004, 04:20 PM
Good idea, but I don't want to mess with the scene heirarchy. It is to fix a bug rather than do anything that would justify doing that.

Simon

CGTalk Moderation
01-17-2006, 07:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.