PDA

View Full Version : alphas with brazil


dtek8
06-25-2002, 09:46 PM
anyone know if i can fender alpha(opacity) channels with brazil??

mlykke
06-29-2002, 03:50 PM
Are you refering to opacity mapping? Then yes. with pub test 0.4.53.

...
martin lykke

dtek8
06-30-2002, 07:00 PM
hey cool thanks,,

yes i am refering to opp maps

i have had most brazil vers and havent managed to get them to render as it just renders the geometry is ,pub test 0.4.53, the latest ver??

do i have to anable any options or do anything spacific to allow them to render
:)

ilasolomon
06-30-2002, 11:35 PM
it doesn't work with Standard type material
use even brazil test material or raytrace.

mlykke
07-01-2002, 07:48 PM
Yes.. the newest pub test version can always be found at the www.splutterfish.com website.

The commercial beta version is a bit newer.

...
martin lykke

CGTalk Moderation
01-13-2006, 09:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.